Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 33 resultat(er)

Sider

December 2020
Artikel
InstantveggieNYT LOGO -SAMME GODE SMAGFå mere grønt i hverdagenNyd økologiske og veganske falafler med et højtindhold af grøntsager.
Opskrift
VORES OPSKRIFTERBørnevenlig Mad i en fart Uden kød Til gæster Til madpakken KlimavenligDen søde60 FEBRUAR 2021 . SAMVIRKE.
Juni 2021 (legacy)
Notits
VORES MADTekst Helena Munk-Andersen Foto Line FalckPrøv også med svampe,chorizo eller spinatsom toppingOPSKRIFTPizzabrød medartiskok, squash &olivenDet skal du bruge:(til 2 personer)1 optøet hvidl
Juli 2021 (legacy)
Opskrift
VORES OPSKRIFTERBasilikum kan ikke lidebrusebad, så vand iunderskålen eller i pottenTomater medbelugalinserSide 57Dyrk din basilikumi vindueskarmenOmpot din basilikum og få glæde afden duftende kydder
September 2020
Indholdsfortegnelse
INDHOLDSeptember 202006 Noter om vores forbrug08 Noter om vores sundhed10 Noter om vores mad12 Når haven kan spises18 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler :S.
September 2020
Notits
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckI stedet for fennikelkan du vende pastaenmed fint-snittetknoldselleri.
September 2020
Artikel
VORES FORBRUG8 SLAGS GRØN PESTOPesto indeholder som udgangspunkt friske basilikumblade, hvidløg, pinjekerner,olivenolie, parmesanost og salt.
Opskrift
Bælgfrugterne når at blive helt tørre, inden dehøstes og tørres yderligere.
Opskrift
VORES OPSKRIFTERGrillede barbecuegrøntsager6-8 personerTilberedningstid: 40 min.3 portobellosvampe1-2 store søde kartofler3 bøftomater1 squash150 g tofu1 tsk. tørret oregano1 tsk.
Opskrift
Helstegtbarbecueblomkål4 personerTilberedningstid: 90 min.1 helt blomkål, gerne til denstore side1/2 dl ketchup1 dl vindruekerneolie1 tsk. flagesalt3 spsk. soyasauce2 spsk.

Sider