Ophavsret og links

Ophavsret på indhold fra Samvirke. Hvordan må jeg bruge artikler, jeg har læst i Samvirke og på Samvirke.dk og classic.samvirke.dk? Og hvad med undervisningsbrug?

Ophavsret

Ophavsretten til alt indhold på sitet tilhører Samvirke og/eller den udførende journalist/fotograf.

Artikler, fotografier, lyd, levende billeder, grafik og andet offentliggjort materiale på samvirke.dk og i Samvirkes bladre-pdf’er stilles til rådighed for visning og læsning på skærmen.

Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til udelukkende privat brug. Denne adgang gælder alene privatpersoner. Indhold fra sitet må ikke bruges og distribueres i kommercielt øjemed uden tilladelse fra Samvirke.

Det er også tilladt at tage digitale kopier til eget personlige brug eller til personligt brug for husstanden, altså typisk din ægtefælle og børn, jf. ophavsretslovens § 12.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Samvirkes redaktion.

Links

Samvirke ønsker at gøre det let for brugere og bloggere at tilgå, debattere, benytte og linke til indholdet på vores hjemmeside.
Enkeltstående brug af dybe links eller privat brug af RSS feeds er derfor velkomment, men gentaget og systematisk brug af dybe links og/eller RSS til kommercielle formål må kun ske efter aftale.

Det er ikke tilladt at etablere links til Samvirke.dk på en sådan måde, at Samvirke.dk fremtræder i det fremmede websites frame.
Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Samvirke.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Samvirke.dk linker til.