Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 23 resultat(er)

Sider

Juni 2021 (legacy)
Notits
VORES MADTekst Helena Munk-Andersen Foto Line FalckPrøv også med svampe,chorizo eller spinatsom toppingOPSKRIFTPizzabrød medartiskok, squash &olivenDet skal du bruge:(til 2 personer)1 optøet hvidl
April 2021
Artikel
VORES MADFra havtil hyldeSalget af fisk på dåse og glas er steget under coronakrisen,og en af de fisk, vi har spist mere af,er tunen.
April 2021
Opskrift
VORES MADScan dåsenVed at scanne QR-koden på dåsen kan manfølge tunens rejse fra havet og frem til supermarkedetshylde.
April 2021
Opskrift
VORES MADTunen fra MauritiusPrinces Tuna Mauritius har 4200 ansatte påMauritius, og produktionen tegner sig for cirka1 procent af Mauritius' bruttonationalprodukt.Arbejdsmiljøet og den sociale an
September 2022
Artikel
VORES MADI Hirtshalsbliver millioner af laksopdrættet – på landTag 40 tanke med vand, 1 million laks og 3 rensningsanlæg.Så har du de vigtigste dele af et bæredygtigt lakseopdræt.Danish Salmon i Hirts
August 2018
Opskrift
KØKKENGUIDERuller der smagerDer er plads til en masse af det grønne i de hjemmerulledeUDENKØD(4 personer)100 g risnudlereller glasnudler1 spsk.
April 2019
Artikel
HVERDAGSFAVORITTEKST INGER ABILDGAARD OG MIA KRISTENSEN FOTO LINE FALCK ILLUSTRATION LINE HOLTEGAARDMere end enrød rejeSÅDAN PILLER DU REJER1. Hold fast midt på rejen2. Træk hovedet af3.
April 2019
Opskrift
KØKKENGUIDERejekællingens 4 gode budRejekælling er et udtryk fra restaurationskøkkenerne, hvor rejer til rejemadder i gamle dagealtid var håndpillede små fjordrejer.
Juli 2019
Notits
HVERDAGSFAVORITTEKST LOUISE HEDEDAM OG MIA KRISTENSEN ILLUSTRATION LINE HOLTEGAARDLaberlaksefiletLaksefilet kan få hverdag til atsmage af fest, og den flottefisk gør sig godt til bådefrokost og aftens
Juli 2019
Opskrift
KØKKENGUIDE4 med favoritfiskenLaks er danskernes foretrukne fisk. Den kan fungere både til frokostog til aften.

Sider