Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 29 resultat(er)

Sider

Januar 2021 (legacy)
Notits
SPØRG OM DINFORENING OG BUTIKHver måned bringervi medlemmernesspørgsmål videre tilCoops indkøbere ogeksperter.
Juni 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG8 BAGEGLADE TYPERDet findelte korn er fast inventar i køkkenet.
Maj 2021
Notits
VORES MADTekst Helena Munk-Andersen Foto Line FalckUhyggeligt godeslange-snacks, du kanlave i en fartSprøde slangermed blå birkesDet skal du bruge:(5 stk.)1 pakke færdig pizzadej3 spsk.
Maj 2021
Artikel
VORES FORBRUGPIZZA ER FREDAGSMADJo yngre du er, jo oftere spiser du pizza til aftensmad.Unge spiser dobbelt så mange pizzaer somældre – og fredag er den dag på ugen, flest spiserpizza til aftensmad.4
Maj 2021
Opskrift
VORES MADKoldpresseteller raffineretRapsolie fås i butikkerne som raffineretolie eller som koldpresset olie (somolien fra Lehnsgaard). Begge typer kandu bruge til al madlavning.
Juli 2021 (legacy)
Artikel
VORES MAD32 JULI 2021 . SAMVIRKE.
Oktober 2021 (legacy)
Artikel
VORES MAD32 OKTOBER 2021 . SAMVIRKE. DKFabriksdirektør MIchael Vinge med den guleudgave af gærpakkerne.
Oktober 2021 (legacy)
Opskrift
1 pakke almindelig bagegær på 50 gramindeholder ca. 500 milliarder gærcellerLuftigt majsbrød1 lille sandwichbrødTilberedningstid: 180 min.250 g vand1 spsk. olivenolie½ spsk.
Januar 2022
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenHvorfor er minchili farveløs?MARIANNE JØRGENSEN?Hvorfor bliver mine chilifrugter lyse/hvide og ikke røde som normalt?
Juli (2) 1932
Artikel
og presses i Baller, inden den er klar til at begive sig videre ud i Verden.

Sider