Søg i e-arkivet
Oktober 2020
Notits
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckLav en stor omgang dahl ogfrys den ned i mindreportionerOPSKRIFTDahl med råkostDet skal du bruge:(til 4 personer)2 dl røde linserCa. 5 dl vand3 spsk.
Januar 2021 (legacy)
Notits
SPØRG OM DINFORENING OG BUTIKHver måned bringervi medlemmernesspørgsmål videre tilCoops indkøbere ogeksperter.
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamKernekraftHvilketfuldkornsbrødskal jeg vælge?MARIANNE HEINILD?Er et 100-procents fuldkornshvedebrødlige så sundt som et 100-procentsfuldkornsrugbrød?SVAR FRA LEI
Juni 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG8 BAGEGLADE TYPERDet findelte korn er fast inventar i køkkenet.
Juni 2021 (legacy)
Opskrift
Ovnsnobrød medkyllingepølser6 personerTilberedningstid: Inklhæve- og bagetid 1 timeog 40 min.25 g smør20 g gær2 dl lunt vand½ tsk. salt2 tsk.
Maj 2021
Notits
VORES MADTekst Helena Munk-Andersen Foto Line FalckUhyggeligt godeslange-snacks, du kanlave i en fartSprøde slangermed blå birkesDet skal du bruge:(5 stk.)1 pakke færdig pizzadej3 spsk.
Maj 2021
Artikel
VORES FORBRUGPIZZA ER FREDAGSMADJo yngre du er, jo oftere spiser du pizza til aftensmad.Unge spiser dobbelt så mange pizzaer somældre – og fredag er den dag på ugen, flest spiserpizza til aftensmad.4
Maj 2021
Opskrift
VORES MADKoldpresseteller raffineretRapsolie fås i butikkerne som raffineretolie eller som koldpresset olie (somolien fra Lehnsgaard). Begge typer kandu bruge til al madlavning.
August 2021 (legacy)
Notits
VORES MADTekst Helena Munk-Andersern Foto Line FalckLav de regnbuefarvedespyd i forvejen og stildem tildækket i køleskabindtil serveringOPSKRIFTRegnbue-spydDet skal du bruge:(10 spyd)2 kiwi1 mango2 ap