Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 595 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Artikel
VORES MADFra popler til pølserPølserne ender på panden ellergrillen, og turen dertil går overbåde Holstebro og HolmegaardTekst Louise Hededam Foto Nils Lund, Marianne Hestbjergog Mia Kristensen Opskri
November 2020
Artikel
VORES OPSKRIFTERBørnevenligSom mange andre gryderettersmager den faktisk bedredagen efter, når smagene harudviklet sig. Retten kan ogsåfryses.58 NOVEMBER 2020 . SAMVIRKE. DK4 pers. 45 min.1 alm.
Artikel
VORES MADPoke bowl medtun, avocado ogsyltede rødløgSådan sammensætterdu dinPOKE BOWLLæg skønne, grønne og velsmagende sager tæt opad hinanden i en skål og nyd en lækker poke bowl.Det er nem og sund af
Artikel
VORES MADDet er jobare æg, melog vand Frisk pasta er egentlig bare æg, mel og vand,der blandes sammen, men selvom det lydernemt, er Pastella de eneste i landet, der gør detTekst Louise Hededam, Foto R
Artikel
VORES KLIMAUmami er en velkendtsmag i kød, men den findesogså mange andre stederGRØNT RÅDSådan får duumamismag idine (grønne)retterHvis du vil spise mere plantebaseret,er det godt at vide,hvor umamism
Marts 2021
Artikel
VORES FORBRUGHvad er sous vide?Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor man langtidstilbereder vakuumpakket kød eller grøntsager i etvandbad, der har en konstant temperatur.
April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
VORES MADFra havtil hyldeSalget af fisk på dåse og glas er steget under coronakrisen,og en af de fisk, vi har spist mere af,er tunen.
April 2021
Artikel
VORES VIDENSpis en lille kvist persille, mens duholder dig for næsen, og du vil opleve,at persillen smager af græs.Rasmus Bredahl forklarer, at førstnår næsen kan opfange persillensaroma, vil smagen d
April 2021
Artikel
VORES FORBRUG6 KØDFRI LØSNINGER1. Irma Økologisk Tofu2. Nordisk Ærte Tempeh3. Änglamark Økologiske FalaflerAlle produkter er købt i Coops butikker. Samvirke tager forbehold for prisændringerPris pr.

Sider