Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 30 resultat(er)

Sider

Opskrift
VORES OPSKRIFTERBørnevenlig Mad i en fart Uden kød Til gæster Til madpakken KlimavenligDen søde60 FEBRUAR 2021 . SAMVIRKE.
Juli 2021 (legacy)
Opskrift
VORES OPSKRIFTERBasilikum kan ikke lidebrusebad, så vand iunderskålen eller i pottenTomater medbelugalinserSide 57Dyrk din basilikumi vindueskarmenOmpot din basilikum og få glæde afden duftende kydder
Juli 2021 (legacy)
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenAf med skæggetHvordanhåndterer manmuslingerne?ELSE JENSEN?Som barn spiste vi mange muslinger pådåse. De var store og flotte. Min mor gjordedem rene, dvs.
September 2020
Artikel
VORES FORBRUG8 SLAGS GRØN PESTOPesto indeholder som udgangspunkt friske basilikumblade, hvidløg, pinjekerner,olivenolie, parmesanost og salt.
Opskrift
Bælgfrugterne når at blive helt tørre, inden dehøstes og tørres yderligere.
Opskrift
VORES OPSKRIFTERGrillede barbecuegrøntsager6-8 personerTilberedningstid: 40 min.3 portobellosvampe1-2 store søde kartofler3 bøftomater1 squash150 g tofu1 tsk. tørret oregano1 tsk.
Opskrift
Helstegtbarbecueblomkål4 personerTilberedningstid: 90 min.1 helt blomkål, gerne til denstore side1/2 dl ketchup1 dl vindruekerneolie1 tsk. flagesalt3 spsk. soyasauce2 spsk.
September 2021 (legacy)
Opskrift
VORES MADHUMMUS TIL ALLEHummus kan være dejlig i madpakken måske med rugbrødsstængertil. Frem med blenderen, her er 4 varianterSe opskrifterog tilberedning påsamvirke.dkFoto Line Falck1.
Oktober 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG5 TING, DU SKALVIDE, FØR DU KØBERPAS PÅ VARME OG KULDEOpvarm din pande langsomt på lav eller middelvarme, så du undgår at brænde belægningen af ellermisforme stegepanden.
Oktober 2021 (legacy)
Artikel
VORES OPSKRIFTER8 sikre sylterådNyd den luksus, det er at have hjemmelavet syltetøj på morgenmordet,og prøv at sylte løg, citroner, svampe eller tomater, der sætter ekstrasmag til aftensmaden.

Sider