Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 18 resultat(er)

Sider

November 2020
Artikel
VORES OPSKRIFTERBørnevenligSom mange andre gryderettersmager den faktisk bedredagen efter, når smagene harudviklet sig. Retten kan ogsåfryses.58 NOVEMBER 2020 . SAMVIRKE. DK4 pers. 45 min.1 alm.
December 2020
Artikel
InstantveggieNYT LOGO -SAMME GODE SMAGFå mere grønt i hverdagenNyd økologiske og veganske falafler med et højtindhold af grøntsager.
Juli 2021 (legacy)
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenAf med skæggetHvordanhåndterer manmuslingerne?ELSE JENSEN?Som barn spiste vi mange muslinger pådåse. De var store og flotte. Min mor gjordedem rene, dvs.
September 2020
Artikel
VORES FORBRUG8 SLAGS GRØN PESTOPesto indeholder som udgangspunkt friske basilikumblade, hvidløg, pinjekerner,olivenolie, parmesanost og salt.
Februar 2021 (legacy)
Artikel
VORES MADPoke bowl medtun, avocado ogsyltede rødløgSådan sammensætterdu dinPOKE BOWLLæg skønne, grønne og velsmagende sager tæt opad hinanden i en skål og nyd en lækker poke bowl.Det er nem og sund af
Februar 2021 (legacy)
Artikel
VORES KLIMAUmami er en velkendtsmag i kød, men den findesogså mange andre stederGRØNT RÅDSådan får duumamismag idine (grønne)retterHvis du vil spise mere plantebaseret,er det godt at vide,hvor umamism
September 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUGTekst Kristian HerlufsenKOLDHÆVETPIZZADEJ PÅ KØLSkal du lave pizza, og kan du ikke nå atlave dejen selv, har BrødCooperativetlanceret en koldhævet, frisk pizzadej.Dejen er baseret på Brød
September 2021 (legacy)
Artikel
VORES MADTekst Christian Garde Foto Line FalckI stedet for krydderierkan du også bruge fintsnittedekrydderurterOPSKRIFTKrydredeparmesanchipsDet skal du bruge:(ca.
Oktober 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG5 TING, DU SKALVIDE, FØR DU KØBERPAS PÅ VARME OG KULDEOpvarm din pande langsomt på lav eller middelvarme, så du undgår at brænde belægningen af ellermisforme stegepanden.
Oktober 2021 (legacy)
Artikel
VORES OPSKRIFTER8 sikre sylterådNyd den luksus, det er at have hjemmelavet syltetøj på morgenmordet,og prøv at sylte løg, citroner, svampe eller tomater, der sætter ekstrasmag til aftensmaden.

Sider