Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 162 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Artikel
VORES KLIMAAnja Kelvin forlænger sæsonen medgulerødder, spinat, og kinakål.
Marts 2021
Indholdsfortegnelse
INDHOLDMarts 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Fyldt med fregner16 Værd at vide: Før du køber sous videS.
Marts 2021
Artikel
VORES MADI et hav afbasilikumKrydderurter har brug for sol, vind og vand,også selvom de vokser op i et drivhus.
Marts 2021
Opskrift
VORES MADBrug alt det skønne og grønneChimichurriTilbehør til 4 personerTidsforbrug: 15 min.5 spsk. olivenolie1 forårsløg1 fed hvidløgCa.
Marts 2021
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamBehagelige bløddyrHvordan skal jegbehandle de frosneblåmuslinger?GUDMUND LARSEN?Kan jeg ryge og dampe blåmuslinger,som jeg har købt frosne?
April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamDryp mig med citronHvordan gøresavocadoernespiseklare?JARNE NIELSEN?Det er en stor lettelse at kunne købespiseklare avocadoer i Brugsen.
Maj 2021
Opskrift
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayoTilbehør til: 4 personerTilberedningstid: 20. min.Rapsmayo:1 æggeblomme2 tsk. dijonsennepCa. 1 dl rapskimolieSaften af ca.
Maj 2021
Opskrift
VORES OPSKRIFTERDu kan også brugetørrede krydderurter– prøv eksempelvistørret ramsløgHelstegt skrubbe/rødspætte med brunetsmør og citronSide 57Sprøde fiskefiletermed ristet bladgrøntog yoghurtSide 58G
Juli 2021 (legacy)
Artikel
VORES MAD32 JULI 2021 . SAMVIRKE.

Sider