Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 10 resultat(er)
Januar 2008
Artikel
MadNoter Tilbage til bøffen Bøffen er kommet på mode igen på de fineste amerikanske restauranter, og restaurationsbranchen gætter på, at bøfbølgen snart vil nå de danske kyster.
Maj 2008
Artikel
Usnobbet vin en pose, så lader vi der gå tre sekunder. Vi benytter nitrogen, der trykker vinen igennem anlægget, således at vinen ikke kommer i kontakt med luftens ilt.
Juni 2008
Artikel
Halshug boblerne mand overraske gæsterne den kommende nytårsaften med sabling.
Juni 2009
Artikel
BREVKASSEN Per Brændgaard er ekspert i madens betydning for sundheden. Han arbejder som selvstændig ernæringsrådgiver.
November 2013
Artikel
skål Sådan sammensætter du tekst: matt walls/fra bogen Din vin • grafik: Line Holtegaard mad FORRET HVERDAGS- RETTER ÆG OST FISK FJERKRÆ FRISK SPRØD HVIDVIN Sancerre Chablis Muscadet Vinho verde Gavi
December 2013
Artikel
skål Vin til julemaden Guide. Bordet er dækket. Anden er gylden, og grisen er sprød. Men hvad skænker du i glasset til årets vigtigste festmåltid?
December 2013
Artikel
skål Godt til flæskestegen Med sit lyse, let rosa kød, milde duft og delikate struktur er flæskestegen julemiddagens mest sarte emne på tallerkenen.
Juni 2014
Artikel, Opskrift
Øl 56 juni 2014 • samvirke.dk Caipirinha er den mest populære cocktail i Brasilien, og det er ikke uden grund! Den er nem, frisk og lækker.
Juni 2015
Artikel, Opskrift
mad redigeret af Inger Abildgaard k s l å i g r ø n t s a g e r grøntsags smoothie Kom godt i gang med en grøn energibombe Til 1 person 1 lille håndfuld økologisk spinat 1 stilk økologisk blegselleri
Juli 2018
Artikel
DET DU SPISERSpørg om madSpørg om alt,der vedrører dinefødevarer.