Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 35 resultat(er)

Sider

Februar 1981
Artikel
Redigeret af Ellen Munkgaard Brødbagning Selv øvede hjemmebagere kommer ud for, at et brød bagt efter velkendt opskrift falder anderledes ud end ventet.
Januar 1982
Opskrift
Bagt med frø og IVIRKE / JANUAR 1982 kerner Af Ellen Munkgaard og Anne Skovgaard-Petersen, Prøvekøkkenet. Foto: G. Maxen.
November 1982
Reklame
De vises sten - eller en sten om halsen? Fortsat fra side 21 ning er, at interessen for disse opsparingsformer straks vil falme.
Januar 1983
Opskrift
Hjemmebagt rugbrod Rugbrødet har fået sin del af interessen for hjemmebagte grovbrød. Det spores i efterspørgslen på rugmelsprodukter.
Januar 1983
Reklame
innc f \>W det er helt naturligt w</ / Engblomme er til det gode, grove brød. Til rundstykker søndag morgen. Til nykogte grønsager og bagte kartofler.
Februar 1983
Reklame
Bedstemors grovbollerer verdens bedste! Brugsens mange melsorter gør det muligt at bage skønt hjemmebag - til enhver lejlighed.
Marts 1983
Reklame
/„ti*«""Y>w det er helt naturligt Engblomme er til det gode, grove brød. Til rundstykker søndag morgen. Til nykogte grønsager og bagte kartofler.
November 1983
Reklame
Husets bedste bagværk er bagt med Plante 20 Det er koldt derude - og vi hygger os inde med lidt godt hjemmebag til kaffen. Plante 20 er den perfekte margarine til bagning.
December 1983
Artikel
CrtrusW at heo^| OP^ij vsz*: skilter gerne med sit navn Når man er så sød, saftig og dejlig som Brugsens spanske Chico appelsiner og klementiner, skilter man gerne med sit gode navn.
Februar 1984
Reklame
4 4 'Bag selv, bag groft og få masser af fibre. Groft brød er rigt på gavnlige fibre, vitaminer og mineraler. Og så smager det dejligt. Bedst smager det, man bager selv.

Sider