Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 158 resultat(er)

Sider

Januar 1980
Opskrift
Julesalat suppe- <‘p~ca. 500 g julesalat (gem lidt til pynt) 1 stilk bladselleri 1 løg 15 g margarine 1 I bouillon (vand + terning) 1 tsk. salt groftkværnet peber 1/< tsk. muskat 1/2 tsk.
Februar 1980
Opskrift
 Appelsiner Appelsinlagkage Orangemarmelade Appelsiner fås året rundt, men højsæsonen er fra november til maj, og udvalget er særligt stort fra julen og frem til det tidlige forår, netop når vi
Marts 1980
Opskrift
Pasta er det italienske fællesnavn for spaghetti, makaroni, nudler og tilsvarende produkter, der alle fremstilles af samme enkle grunddej (pasta) lavet af hvedemel, vand og salt.
April 1980
Opskrift
Sennep og mad Det er en gammel vittighed, at sennepsfabrikanternes vigtigste indtægtskilde er den sennep, som ikke bliver spist.
Maj 1980
Opskrift
Hakket kød Af Ellen Munkgaard Retter med hakket kød var engang festmad, som man kun fik i store huse med den fornødne køkkenhjælp til det besværlige hakkearbejde.
Juni 1980
Opskrift
Røget fisk kan med enkle midler blive til gode frokost- eller middagsretter. Det er en ekstra fordel sommerdage, når man gerne vil undgå at tilbringe alt for megen tid i køkkenet.
Juli 1980
Opskrift
 Tre middage af tunge Kalvetunge regnes for fin mad til en gæstemiddag, alligevel er det prismæssigt fornuftig mad, ikke mindst når. man tager i betragtning, at tunge er regulært kød uden ben.
August 1980
Opskrift
 Af Ellen Munkgaard og Anne Skovgaard-Petersen, Prøvekøkkenet Foto: G.
September 1980
Opskrift
Stege og urter Krydderurter dyrkes i mange haver, altankasser og vindueskarme.
Oktober 1980
Opskrift
Rødbeder Af Ellen Munkgaard og Anne Skovgaard-Petersen, Prøvekøkkenet Fotos: G.

Sider