Søg i e-arkivet

Viser 1 - 7 af 7 resultat(er)
Januar 2021 (legacy)
Artikel
TEMAOM PENSIONER600 mia.Så mange penge skal vi iDanmark investere frem mod2030, hvis vi vil reducereCO2-udledningen med 70procent, som er målsætningen20 JANUAR 2021 . SAMVIRKE.
Marts 2021
Artikel
TEMAOM KØER OG KLIMAKampenom dengrønne koHvis vi vil blive ved med at spise oksekød ogdrikke mælk, skal koen holde op med at bøvseså meget metan.
Juli 2021 (legacy)
Indholdsfortegnelse
INDHOLDJuli 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Camping lidt ud over det sædvanlige16 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler18 Værd at vide: Før du køber en b
Maj 2022
Artikel
VORES KLIMAGRØNT RÅDTag denforrestemælk – forklimaetsskyldNår du tager den forrestevare på hylden, så hjælperdu med at reducere madspildeti butikkenTekst Mikkel EgebjergPlakater rundtom ibutikken mind
Januar 2023
Artikel
VORES FORBRUG8 LYSSKY KNOLDEKartoflerne var længe om at få succes i Danmark,men kartoflen er en nærings- og vitaminrig knold athave på tallerkenen, og så er den bedre for klimaetend både pasta og risT
Marts 2023
Artikel
FOKUSUNGE VEGETARER7%af de unge mellem18 og 34 spiseraldrig kød.Kilde: Coop Analyse22 MARTS 2023 . SAMVIRKE.
Artikel
VORES MADTekst Eva Guld BoesenHvis du vil spise mere klimavenligt:Byt disse madvarer udCornflakes har etklimaaftryk på: 1,51 kgCO2e pr. kgHavregryn har etklimaaftryk på: 0,95 kgCO2e pr.