Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 17 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamKernekraftMister kernernederes næringsværdi,når debliver ristet?JANNE ANDREASEN?Jeg rister forskellige kerner og nødder,som jeg drysser på min A-38 og spiserom m
Maj 2021
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenDryp drypKan det undgås, atfrostvarer mistervæske?KIRSTEN ALMIND?Når jeg tør frostvarer op - selv langsomti køleskab – trækker der en del væskeud i plastpo
April 2022
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenHvad kankoriandererstattes med??INGER KRISTENSENDer er ofte dejlige opskrifter i Samvirke.Uheldigvis anvendes der i en del af opskrifternekoriander(frø).
Juni/juli 2022
Notits
VORES FORBRUGTekst Kristian HerlufsenLURPAK FÅR DIG TILAT KØRE EN OMVEJEn slagkraftig tilbudspris på Lurpak-smører det, der kan få flest danskere til at købeind i et andet supermarked, end de plejer.P
Juni/juli 2022
Notits
Opskriften har vilånt fra bogen Sundhverdag – tab diguden kur eller holdvægten af MichelleKristensen, PolitikensForlagVORES MADTekst Christian GardeBrug degrøntsager, du har ikøleskabet.
November 2022
Notits
VORES MADTekst Christian Garde Foto Line Falck Opskrift Cecilie SvenssonTip: Server medflydende honning, lidtfrisk rosmarin og etdrys flagesalt.OPSKRIFTOst & brødpå en ny mådeDet skal du bruge(4-6
November 2016
Artikel, Notits
ALKOHOLSKAL DER TILAlkohol er grundmateriale til fremstillingaf eddike. Under brygningen fermenteresalkohol med bakteriers hjælp til eddike.
Oktober 2018
Notits
VIDEN OMForbrugBioposeri alle kæderCoop får nye bæreposer af polyetylenbaseret på sukkerrør, så derspares olie og dermed CO2-udslip.
August 2019
Notits
DET DU SPISERSpørg om madSpørg om alt,der vedrører dinefødevarer.
September 2019
Notits
VIDEN OMForbrugTEKST KRISTIAN HERLUFSENILLUSTRATION TINA ZAREMBAFOTO ULRIK JANTZENCOOP.DK ER BILLIGSTMED ØKOLOGIEt stærkt stigende antal danskerebestiller fødevarer på nettet.

Sider