Søg i e-arkivet

Viser 1 - 6 af 6 resultat(er)
Maj 2021
Indholdsfortegnelse
INDHOLDMaj 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Når man hverken er mand eller kvinde16 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler18 Værd at vide: Før du køber bage
September 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG8 RIS I FARVERRis er hvide – men de kan også være brune, røde, klistredeog fuldkorn.
Februar 2022
Indholdsfortegnelse
INDHOLDFebruar 202204 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Madens opfindsomme iværksættere16 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler18 Værd at vide om termoblendereS.
Oktober 2016
Artikel
PLANLÆGNINGPsssst ...... det tager cirka 20-30 minutterat udarbejde en madplan... du kan gemme dine gamle madplaner,og hvis du har travlt, kan du hive engammel plan frem igen...
Marts 2017 (legacy)
Artikel
Da vi gled iPLANTE-MARGARINENTEKST LEIF SKIBSTED OG INGER ABILDGAARD ILLUSTRATION MAI-BRITT AMSLERDe hed Bellis og Solsikke og var 1960’ernes svarpå hjerte-kar-sygdomme.
August 2023
Artikel
Datomærkninggiver madspildOp mod 20 procent af vores madspild skyldes, at viikke helt kan finde rundt i mærkerne for holdbarhed.En del danskere opfatter holdbarhedsdatoen somen målstreg, hvorefter mad