Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 11 resultat(er)

Sider

Maj 2021
Indholdsfortegnelse
INDHOLDMaj 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Når man hverken er mand eller kvinde16 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler18 Værd at vide: Før du køber bage
September 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG8 RIS I FARVERRis er hvide – men de kan også være brune, røde, klistredeog fuldkorn.
Februar 2022
Indholdsfortegnelse
INDHOLDFebruar 202204 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Madens opfindsomme iværksættere16 Konkurrence og Samvirkes andre kanaler18 Værd at vide om termoblendereS.
Marts 2022
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenHvorfor fikjeg ingenchilifrugter??BJARNE OLSENJeg har et spørgsmål om en chiliplante,jeg havde sidste år.
April 2022
Artikel
VORES FORBRUG6 STYKKERMED HVERDAG8 ud af 10 børn får rugbrød med i madpakken.
Maj 2022
Artikel
VORES KLIMAGRØNT RÅDTag denforrestemælk – forklimaetsskyldNår du tager den forrestevare på hylden, så hjælperdu med at reducere madspildeti butikkenTekst Mikkel EgebjergPlakater rundtom ibutikken mind
Oktober 2022
Artikel
VORES FORBRUG7 DER HOLDERPÅ VANDETDet er tabu ikke at kunne holde på vandet, men op mod 10 procentaf alle mænd og 45 procent af alle kvinder oplever på et tidspunktufrivillig vandladning.
Marts 2020
Artikel
OPBEVAR I LUKKEDE GLASEt godt tip er at opbevare al mel, gryn,nødder, kerner og morgenmadsprodukteri lukkede glas og bøtter for at undgåspredning, hvis der er møl eller æg iet enkelt produkt.DEN SVÆRE
Juni 2020
Artikel
VORES MADCorona kan ses iindkøbskurvenCorona satte gang strikketøjet, gør det selv-projekterneog den klassiske danske mad.
Artikel
VORES FORBRUGVÆRDA TVIDE1 2 3 4Bælgfrugter som for eksempelbønner, ærter og linser har dettilfælles, at de spiselige frøudvikles inde i bælgen.

Sider