Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 15 resultat(er)

Sider

November 2016
Artikel, Notits
ALKOHOLSKAL DER TILAlkohol er grundmateriale til fremstillingaf eddike. Under brygningen fermenteresalkohol med bakteriers hjælp til eddike.
Oktober 2016
Artikel
PLANLÆGNINGPsssst ...... det tager cirka 20-30 minutterat udarbejde en madplan... du kan gemme dine gamle madplaner,og hvis du har travlt, kan du hive engammel plan frem igen...
Marts 2017 (legacy)
Artikel
Da vi gled iPLANTE-MARGARINENTEKST LEIF SKIBSTED OG INGER ABILDGAARD ILLUSTRATION MAI-BRITT AMSLERDe hed Bellis og Solsikke og var 1960’ernes svarpå hjerte-kar-sygdomme.
Februar 2017 (legacy)
Artikel
EM BAL-L A G E...agurkensbedste venEmballage får skyld for at være unødvendig ogmiljøbelastende, men fremtiden er langtfra emballagefri.Emballage holder nemlig madenfrisk, og ofte er mere emballage be
Februar 2017 (legacy)
Artikel
VÆRD AT VIDE OM3 TYPER1SVAMPBruger du skuresvampe,skal du skifte svampenhver dag.
Juli 2017
Artikel
LAD DEM BLIVE I ÆGGEBAKKENÆggebakken beskytter mod stød og stærkelugte i køleskabet og mod væsketab, der kanske gennem æggets mange små porer.
August 2017
Artikel
DET DU SPISERSpørg om madREDIGERET AFINGER ABILDGAARDSpørg om alt,der vedrører dinefødevarer.
Oktober 2018
Notits
VIDEN OMForbrugBioposeri alle kæderCoop får nye bæreposer af polyetylenbaseret på sukkerrør, så derspares olie og dermed CO2-udslip.
December 2018
Artikel
GUIDE10 SLAGS AFFALD, DUMÅSKE SORTERERFORKERTKnap halvdelen af alt husholdningsaffald blivergenanvendt, og mange af os er vant til at sortere ipap og glas, men har du styr på, hvor pizzabakken,LED-pær
Januar 2019
Artikel
SÅDAN PLAN-LÆGGER DUMÅLTIDERNETEKST IRENE BRØNDUM FOTO LINE FALCKTykkere tegnebog og tyndere talje. Mindremadspild og mere overskud.

Sider