Søg i e-arkivet

Viser 1 - 9 af 9 resultat(er)
Januar 1982
Artikel
Mange vil have økologisk mad Den hidtil største deltagelse i et læserrundspørge og klart flertal for, at Brugsen skal føre økologiske fødevarer, selv om de bliver dyrere.
September 1982
Artikel
Økologiske grønsager Redigeret af Ellen Munkgaard Et rundspørge i tilknytning til Samvirkes artikel om økologisk jordbrug i november sidste år, viste, at der var betydelig interesse for at kunne købe
April 1983
Artikel
Første hold øko-bønder på vej ud i marken På Den Økologiske Jordbrugsskole i Åbybro lærer eleverne at samarbejde med naturen og at fremstille kvalitetsfødevarer med et minimalt forbrug af ressourcer
Februar 1987
Artikel, Artikel
af ILSE GROTH EN LAV oktobersol skinnede gennem disen, da Samvirke besøgte Svanholm i den dejligste sjællandske natur.
Februar 1987
Artikel, Artikel
1980 solgte vi kun et produkt, nemlig ca. 30 tons gulerødder. I dag er vi oppe på 10 varegrupper og ca. 1000 tons. — Men det tager tid, før der er økologiske avlere nok, siger Lindeløv.
Juni 1987
Artikel, Artikel
SPØRG & SPIS Samvirkes ernæringsbrevkasse. Ved JØRGEN HØJMARK, underdirektør i Levnedsmiddelstyrelsen. Økologisk landbrug er blevet et aktuelt emne.
Oktober 1987
Reklame
Økologi. Naturens eget kredsløb. Du er en del af det. Det er Brugsen, Kvickly og Obs! også. Økologiske madvarer er lavet af naturens egne produkter.
November 1988
Notits
Brochuren „Økologi - sund fornuft" fås i Brugsen, Kvickly og Obs! logisk Jordbrug (LØJ) som FDB. FDBs regler er meget detaljerede og på visse punkter skrappere end LØJs.
Marts 1989
Artikel, Artikel
 drama Den følelse af afsky som rådne, gærende, mugne og skimlede frugter udløser i os, er nøje planlagt af naturen - som et våben i forskellige levende væseners kamp om føden, fortæller lic.scient