Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 87 resultat(er)

Sider

November 2020
Opskrift
Verdens størsteOdense Marcipan er verdens størsteproducent af marcipan. Herhjemmeproducerer også Toms Gruppen marcipanunder navnet Anthon Berg.
Juni 2021 (legacy)
Opskrift
VORES OPSKRIFTERFødselsdagschokoladekagemed bær8 personerTilberedningstid: 45 min.100 g smør100 g mørk chokolade4 æg150 g sukker100 g hvedemel1 dl kakao1 tsk. bagepulver1 knsp.
Oktober 2021 (legacy)
Opskrift
Det ikoniskeMalteserkorsMalteserkorset, der pryder De DanskeGærfabrikkers gærpakker, blev valgtsom logo af stifteren C. F. Tietgen.Det hvide kors står for renhed.
December 2021
Opskrift
VORES MADSæson for sukkerPerioden, fra de første sukkerroerbliver høstet, til de sidste roer bliveroparbejdet til sukker, kaldes en sukkerkampagne.For at få størst muligtudbytte af sukkerroerne bliver
Oktober 2022
Opskrift
VORES OPSKRIFTER56 OKTOBER 2022 . SAMVIRKE. DKPizza medminikødboller4 personerTilberedningstid: 1 time og 15 min.(inkl. hævetid)15 g gær3 dl vand1 tsk. salt3 spsk.
Februar (2) 1956
Opskrift
QP U GEMMESIDER Denne og de følIM gende fem sider er *tænkt at indgå i ’ husmoderens samI Ung af opskrifter G OD Førstepræmien, 500 kr., tilfaldt fru Anna Marie Phillip, Bogense, for Annebergkagen.
December (1) 1959
Opskrift
hele familien har lært Yndig børne-vingesko, i rødt fløjl og med fineste pasform. Størrelse 20-27 koster 8.35 at slappe dejligt af i Dessin 256 grøn Moderne damesko.
Marts (1) 1961
Artikel, Opskrift
/ KAREN KOK"'® KAGEOPSKRIFTER PÅ NÆSTFØLGENDE SIDE KAGER •••law• • • |!||B' tllpppME ;■■i *?;;;;H;r m KURVE OG BAKKER FRA MAGASIN ANVA Hov, jeg vil også gerne have en cigar Det va
November (1) 1961
Opskrift
Det skulle De prøve at sige næste gang, De er i Brugsen. Så får De den lille lette pakke med tre par snehvide bomuldstrusser bløde og lækre - og kogefaste - osse elastikken!
December (1) 1962
Opskrift
1 FROKOSTMAD TIL STORE, SMÅ BLI R GUF MED CHOKOLADE PÅ Bronmies 250 g margarine, 300 g sukker, 4 xg, 150 g mel, 1 tsk. bagepulver, 50 g kakao, 2 spsk. vand, 100 g nøddekerner.

Sider