Søg i e-arkivet
Februar (2) 1961
Reklame
- de er knaseme sprødere og lækrere ENGELSK-DANSK W BISCUITS FABRIK LEVERANDØR TIL DET KG L. DANSKE HOF GIGANTEN VAR KROBLI NG 1868: Den 4-årige Henri keder sig under en langvarig dåbshandling.
Marts (1) 1961
Artikel, Opskrift
/ KAREN KOK"'® KAGEOPSKRIFTER PÅ NÆSTFØLGENDE SIDE KAGER •••law• • • |!||B' tllpppME ;■■i *?;;;;H;r m KURVE OG BAKKER FRA MAGASIN ANVA
Hov, jeg vil også gerne have en cigar Det va
November (1) 1961
Opskrift
Det skulle De prøve at sige næste gang, De er i Brugsen. Så får De den lille lette pakke med tre par snehvide bomuldstrusser bløde og lækre - og kogefaste - osse elastikken!
Februar (1) 1962
Artikel
3 higha g eb mide KAGEFRONTEN Succes’en med Karen Koks brune julekager er et godt eksempel på, at når „købekager“ er gode, vil vi have dem.
December (1) 1962
Opskrift
1 FROKOSTMAD TIL STORE, SMÅ BLI R GUF MED CHOKOLADE PÅ Bronmies 250 g margarine, 300 g sukker, 4 xg, 150 g mel, 1 tsk. bagepulver, 50 g kakao, 2 spsk. vand, 100 g nøddekerner.
December (2) 1962
Opskrift
Den bedste Julegave En Barneskovl fra Z1 N C K er en rigtig Skovl EimÆE Se hvor hun har blanke øjne, hun er hed om kind. Højt hun løfter riset: - tænk om massen biir for lind!
Februar (1) 1963
Artikel
KAGER TIL EKSAMEN Der er 31 forskellige Karen Kok specialiteter i FDBs kagesortiment, og hver eneste af dem har været gennem en skærsild af kontrol, før de blev værdige til at bære navnet Karen Kok O
September (1) 1963
Reklame
DEN MÅ DE BAGE \Mr S wmrntm DEJ 3 æg 160 g sukker 170 g Tre Kroner margarine 170 g Safir mel 1Vj tsk. FDB bagepulver 3 spsk.
Oktober (1) 1963
Reklame
DEJ 3 æg 160 g sukker 170 g Tre Kroner margarine 170 g Safir mel 1Vtsk. FDB bagepulver 3 spsk. FDB kakao KOKOSGLASUR 75 g Tre Kroner margarine 1 dl (90 g) sukker V2 dl fløde spsk.