Søg i e-arkivet
September 2020
Artikel
TEMAOM GRUNDVANDET170pesticiderer i dag godkendt til brug på de danskemarker.
September 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUGTekst Kristian HerlufsenKOLDHÆVETPIZZADEJ PÅ KØLSkal du lave pizza, og kan du ikke nå atlave dejen selv, har BrødCooperativetlanceret en koldhævet, frisk pizzadej.Dejen er baseret på Brød
April 2022
Artikel
FOKUSGREENWASHINGGREEN-WASHING:ER DETFORGRØNTTIL ATVÆRESANDT?Klimaneutral mælk, klimakontrolleretgris og bæredygtigt tøj lyder godt oggrønt.
Januar 2009
Artikel
L æserbre ve Skriv til: Læserbreve, Samvirke, Vallensbæk Torvevej 9, 2620 Albertslund, eller send en mail til laeserbreve@samvirke.dk Husk navn, adresse og evt. telefonnummer.
Marts 2009
Artikel
FR Awebben Tipoldemors mysli vinder konkurrence Samvirke opfordrede i januar læserne til at indsende mysliopskrifter.
April 2009
Artikel
SIDEN SIDST Vi elsker karry Vi danskere slipper ikke så let vores gamle yndlingskrydderi karry, men chili og ingefær kravler op af listen Tekst: Inger Abildgaard Boller i karry, sild i karry.
Oktober 2009
Artikel
BREVKASSEN Per Brændgaard er ekspert i madens betydning for sundheden. Han arbejder som selvstændig ernæringsrådgiver.
Juni 2010
Artikel
samvirke | is samvirke.dk Is på 5 minutter eller is på 30 sekunder Det behøver ikke tage flere timer at lave is. Se disse to alternative måder at lave en lækkerbidsken på.