Søg i e-arkivet

Viser 1 - 8 af 8 resultat(er)
December 2020
Artikel
InstantveggieNYT LOGO -SAMME GODE SMAGFå mere grønt i hverdagenNyd økologiske og veganske falafler med et højtindhold af grøntsager.
September 2020
Artikel
VORES FORBRUG8 SLAGS GRØN PESTOPesto indeholder som udgangspunkt friske basilikumblade, hvidløg, pinjekerner,olivenolie, parmesanost og salt.
November 2021
Artikel
VORES MADYotam Ottolenghi ogNoor Murad rejsteind i køkkenskabeneog kom ud medopskrifterTøm skabe ogskuffer, så opstårder noget nytHvad gør man som kok og restaurantejer, når ens branchelukker ned på g
Oktober 2016
Artikel, Opskrift
OPSKRIFTEREventyrligtefterårGuld.
Maj 2017
Artikel, Opskrift
Syrlige, sommerlige ogperfekte med flødeskumTEKST INGER ABILDGAARD OPSKRIFTER MARIA MELDGAARD FOTO BETINA HASTOFTRabarber indeholderoxalsyre, som kangive mavekneb.
Marts 2018
Artikel
FIND MERE PÅ SAMVIRKE.DKmadvideoTEKST ANDREAS GRUBBEKIRKELUND FOTO PETER EHLERSBRUG KNOLDENKom med Masterchef-vinder Anders Halskov-Jensen i køkkenet,når Samvirke serverer nemt, grønt tilbehørVidste d
Artikel
KØKKENGUIDETEKST INGER ABILDGAARD OG MIA KRISTENSEN ILLUSTRATION PETER MEDERKog pasta somen italienerPastaen kræver omsorg.
August 2023
Artikel
Datomærkninggiver madspildOp mod 20 procent af vores madspild skyldes, at viikke helt kan finde rundt i mærkerne for holdbarhed.En del danskere opfatter holdbarhedsdatoen somen målstreg, hvorefter mad