Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 10 resultat(er)
Marts 2017 (legacy)
Artikel
Du kan hjælpe dit barn med at blivegod til tal, systemer og regning, hvismatematikken bliver en del afmiddagsmenuenTEKST LIV MYGINDFOTO LINE FALCKILLUSTRATION LINEHOLTEGAARDAt dække bord ermatematik.
Februar 2017 (legacy)
Opskrift
KØKKENGUIDE4 velsmagende simreretterDen lange tilberedning giver masser af smag.
April 2017 (legacy)
Opskrift
KØKKENGUIDE4 SPRØDE SALATERDer er både knas, friskhed og fylde i de 4 salater med 4 forskellige dressinger,der kan være krydrede, cremede eller sursøde(4 personer)125 g lumaconi- ellerconchiglie- past
Maj 2017
Artikel
Din venmed den gule hatMælkebøtter kan være en pestilens i haven, men en fryd påmiddagsbordet - både som bordpynt og i maden.
Maj 2017
Artikel, Opskrift
Syrlige, sommerlige ogperfekte med flødeskumTEKST INGER ABILDGAARD OPSKRIFTER MARIA MELDGAARD FOTO BETINA HASTOFTRabarber indeholderoxalsyre, som kangive mavekneb.
Juni 2017
Artikel, Opskrift
KØKKENGUIDETEKST INGER ABILDGAARD OG MIA KRISTENSEN ILLUSTRATION PETER MEDERSådan forkælerdu de nyekartoflerKartoflerne skal behandles med respekt.En ny kartoffel, smør og lidt salt er en himmerigsmun
Juni 2017
Opskrift
KØKKENGUIDE4 HIT MED KARTOFLERNye kartofler i delikat selskab. Her er 4 bud på serveringer med velkogte knolde(4 personer)½ skalotteløg,finthakket150 g cremefraiche18%175 g rygeost1-2 tsk.
Juni 2017
Artikel, Opskrift
TEKST INGER ABILDGAARD OPSKRIFTER MARIA MELDGAARD FOTO PETER KAMBerusende som en sommerdag, kan bruges til te,desserter og som klassisk krydderurtDuften af mynte er duften af marokkanskemarkeder, kurd
Marts 2018
Artikel
lille spirevip!DET STOREKARSE-MYSTERIUMTEKST HENRIK RINDOM KNUDSEN FOTO PETER EHLERSVat og karse har altid været et fast makkerpar.
December 2018
Forside
FORBRUG MAD MENNESKER73%af danskerne harrødkål tilovers efterjulemiddagenOPSKRIFTER MEDDE SOMMERGULEAPPELSINERSÅDAN SORTERERDU DIT SKRALDKORREKTNÅR JULEN IKKEER HJERTERNESFESTGLÆDELIGJUL UDENMADSPILDD