Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 127 resultat(er)

Sider

Januar 1980
Artikel
Redigeret af Ellen Munkgaard Fyldhydrater Fiberindholdet i den danske kost er siden 1927 faldet med 25 procent. Det hænger sammen med, at vi spiser færre kartofler og mindre brød.
Juni 1980
Artikel
Spar og spis bedre Den kriseskabte nedgang i købekraften har gjort madpyramiden højaktuel. Den er nemlig ikke bare vejledning i god ernæring.
Oktober 1980
Artikel
Stop sukkermisbruget Tandlæge Lone Schou, bestyrelsesmedlem i Foreningen af Yngre Tandlæger, skriver her om baggrunden for den iandsdækkende oplysningsaktion om sukkerforbrugets sundhedsskadelige føl
Oktober 1981
Artikel
For mange spiser sig lige i graven Og det er ikke på grund af farver, tilsætningsstoffer og forurening af maden, men fordi vi spiser for meget og forkert, skriver miljøminister Erik Holst, som her re
December 1981
Artikel
Bedre besked om rigtig mad 5265 læsere deltog i Samvirkes rundspørge om rigtig ernæring, der afslørede et stort behov for mere viden om det vi putter i munden.
December 1981
Artikel
Når man køber margarine... „Skræmmende læsning" kalder en af vore læsere, H. G.
December 1981
Artikel
Vores ernæringspolitik er nærmest negativ af NAN HENNTNGSEN Danmarks miljøminister, ERIK HOLST, gav alle SAMVIRKES læsere en gevaldig opsang i oktobernummeret.
Februar 1982
Artikel
SPØRG & SPIS Kartoflen! Så hører vi den feder, næste gang at den ikke gør det! Hvad er rigtigt? Dorthea Ravn, Kirkevej 4, Bjært. Svar: Spis kartofler med god samvittighed og evt. med skræl på.
Marts 1982
Artikel
-Vi ved for lidt til at give så drastiske råd som at undgå mættede fedtsyrer og skære ægforbruget voldsomt ned, siger professor Poul Astrup i dette bidrag til diskussionen om en dansk ernæringspoliti
Marts 1982
Artikel
Samvirkes ernæringsbrevkasse. Ved JØRGEN HØJMARK, chef for ernæringsenheden på Statens Levnedsmiddelinstitut. Tema: Fedt! Omkring århundredeskiftet tjente en landarbejder knapt 2 kr.

Sider