Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 19 resultat(er)

Sider

Juli 2009
Artikel
Medlemsfordele Side 76-81 Kulsort samvittighed Hvorfor føles det så godt at være slem? Grillens varme gør næsen rød, mens rødvinen går på hæld.
Juli 2009
Artikel
Pølse danskerne 66 procent af alle grillmåltider bliver tilberedt med far som grillpasser.
Juli 2009
Artikel
Pølsedanskerne Rygende uenighed om kul og briketter Hvor skal varmen komme fra? Tekst: Liv Mygind Foto: Nils Lund En ting er sikkert, når man læser diverse grillentusiasters bøger om grill.
Juli 2009
Artikel
Noter Derfor flækker grillpølser Det kan være lidt af en kamp at servere pølser fra grillen, uden at de er flækkede. Men hvorfor går pølsen ud af sit gode skind?
Juli 2009
Artikel
Pølsedanskerne Skår i grillglæden Midt i grillglæden skal vi passe på tjærestoffer, stegemutagener og for meget kød Branket kød Stegemutagener er kræftfremkaldende stoffer, der dannes i alle slags kød
Juli 2009
Artikel, Opskrift
rill er gourmetmad for ingen penge Den danske grillbøf er flad og folkelig.
September 2009
Artikel, Opskrift
Det geniale grønne drys Ukrudt og vilde urter er hotte og fulde af antioxidanter Tekst: Inger Abildgaard Opskrifter: Maria Meldgaard Foto: Jes Buusmann Jo vildere, jo bedre.
Oktober 2009
Artikel
Smag på det lokale Slowfood er ikke kun for folk, der har oceaner af tid, siger bevægelsens talsmand i Danmark, Katrine Klinken Tekst: Inger Abildgaard. Foto: Jakob Carlsen Hvordan smager slowfood?
Januar 2010
Artikel
Redigeret afmiljø Liv mygind Vidste du, at... det at downloade musik direkte til computeren er langt mere klimavenligt end at købe musik på cd.
Juni 2010
Reklame, Artikel
Krydderurter { tekst: leif skibsted og inger abildgaard | illustration: claus lunau } Persille Brug: Til fisk og som fyld i kylling. Mest kendt i europæisk, mellemøstlig og amerikansk mad.

Sider