Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 12 resultat(er)

Sider

Februar 2023
Artikel
VORES LIVCamilla serverer kunsjældent kød for sindatter på halvandet årKan børn værevegetarer?Flere og flere skærer ned på kødet ligesom CamillaSkov, og en stigende bevidsthed om kødets klimabelastnin
Oktober (2) 1942
Artikel
F It I T I D E N Opbevar Kartoflerne rigtigtl Nu skulde alle Kartofler være indhøstet, og saa melder Problemet sig: hvorledes opbevarer man bedst og mest praktisk de nyttige Knolde Vinteren igennem.
Juni 2008
Artikel
MadNoter Kogebog for nyresyge Mad der smager hedder kokken og nyrepatienten Monica Knudsens nye kogebog for nyresyge. Cirka 4000 nyrepatienter får dialysebehandling i Danmark.
April 2009
Artikel
LÆSERBREVE Skriv til: Læserbreve, Samvirke, Vallensbæk Torvevej 9, 2620 Albertslund, eller send en mail til laeserbreve@samvirke.dk Husk navn, adresse og evt. telefonnummer.
April 2010
Artikel
samvirke | fra læserne Pæren springer {tina kruse · stenlille} Jeg er træt - træt af at købe pærer i dyre domme med garanti på 1000 timers lys, men efter ca. 140-160 timer springer pæren!
April 2012
Artikel
dit FDB Redigeret af Kristine kornum FDB er din forening Som medlem ejer du os faktisk. Du kan påvirke FDB´s arbejde med sundhed, klima, miljø og etisk handel.
Maj 2012
Artikel
Redigeret afmiljø liv mygind & fie kruse Konkurrence: Find dine grønne madråd frem Grøn Idépris har i år fokus på madspild.
Oktober 2013
Artikel
bag om varen 5 forskellige græskar Winter sweet Græskarret har en god holdbarhed og smager bedst to til fem måneder efter høst, altså i det meget sene efterår eller i løbet af vinteren.
September 2016
Artikel
OPSKRIFTERRØDDERSøris. De gulerødder, du køber nu, var bare tynde tråde nedei jorden i juni.
Maj 2018
Artikel
KØD, DET ERBARE NOGET,VI LEGERTEKST THOMAS SCHØNNING OG INGER ABILDGAARD FOTO LINE FALCK OG LISBETH HOLTENKødet krymper på vores tallerkener.

Sider