Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 174 resultat(er)

Sider

Januar 2010
Artikel
mad Redigeret af Inger Abildgård Vidste du, at... muskatnød er giftig og kan give hallucinationer? Men der skal rigtig meget muskatnød i bechamel-sovsen, før det går galt.
Januar 2010
Artikel
samvirke | forskning » De kan smage af sæbe « { tekst: rasmus thirup beck | foto: jakob carlsen } Ekspert. Seniorforsker Merete Edelenbos har tilbragt ti år i selskab med gulerødder.
Februar 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Bladselleri Dyp i dip.
Februar 2010
Artikel
Lindhardt og Ringhof mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... smagen med det mærkelige navn umami ikke kun findes i kød og fisk.
Marts 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Peberrod Nordens chili. Frisk, skarp og krads.
Marts 2010
Artikel
ISBN 978-87-11-42229-8 9 788711 422298 mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... Pølsens røde farve kommer fra pulveriserede rygskjolde fra hun-skjoldlus. Farvestoffet hedder carmin.
April 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Asparges Første høst. Forår på tre minutter.
April 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Seriøst sønderjysk Autentisk. Kål, kager og pølser. Sønderjyderne spiser løs af egnsretterne. Ikke fordi det er smart.
April 2010
Artikel
samvirke | fra læserne Pæren springer {tina kruse · stenlille} Jeg er træt - træt af at købe pærer i dyre domme med garanti på 1000 timers lys, men efter ca. 140-160 timer springer pæren!
Maj 2010
Artikel
samvirke | månedens råvare Spidskål Mild. Smuk og sødlig sommerkål.

Sider