Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 38 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Artikel
VORES MADFra popler til pølserPølserne ender på panden ellergrillen, og turen dertil går overbåde Holstebro og HolmegaardTekst Louise Hededam Foto Nils Lund, Marianne Hestbjergog Mia Kristensen Opskri
April 2021
Reklame
BORNHOLMERGRISEN ®MED HJERTETSMAGFULD DYREVELFÆRDBORNHOLMERGRISEN ® er en velfærdsgris med etdyrevelfærdshjerte for det gode staldliv i COOP’s dyrevelfærdsmærkeordning.Udvalgte Danish Crown landmændpå
September 2020
Artikel
VORES MAD36 SEPTEMBER 2020 . SAMVIRKE.
Artikel
VORES MADBælgfrugternekan også værelokale32 AUGUST 2021 . SAMVIRKE. DKDe nyeste kostråd opfordrer til at spisebælg-frugter som en del af en proteinrigkost.
December 2021
Reklame
LOKAL SPECIALITET- TIL HELE DANMARKBornholm er et kulinarisk centrum, der er kendtfor spændende og velsmagende mad.
Marts 2008
Artikel
Skrabeæg: • høns går typisk i flokke på 3-10.000 stk. • højst 9 høns pr. m 2 Buræg: • krav om reder og siddepinde • op til seks høns i et bur og op til 16 høns pr.
Maj 2008
Artikel
Usnobbet vin en pose, så lader vi der gå tre sekunder. Vi benytter nitrogen, der trykker vinen igennem anlægget, således at vinen ikke kommer i kontakt med luftens ilt.
Oktober 2008
Artikel
19/05/08 11:01:28 17/06/08 11:09:30 SIDEN SIDST � �� ���� ���������������� ������������� ���������� ��������������������������� Flere kalve får et socialt liv I juni skrev Samvirke om landmænd, der br
November 2008
Artikel
Verdens bedste sukker Honning er kalorier til op over begge ører og sukker, men sukker med et sundt twist Tekst: Inger Abildgaard Foto: Jakob Carlsen Det er honning, der dulmer, når halsen rødmer, svæ
December 2008
Artikel, Opskrift
m lidt er de døde Vi vil helst være unikke og specielle og ikke ligne nogen andre, men til jul går vi alle i gåsegang Tekst: Inger Abildgaard Opskrifter: Maria Meldgaard Foto: Jakob Carlsen og Jes Buu

Sider