Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 956 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Artikel
VORES FORBRUG74%af danskerne har enmikrobølgeovn derhjemme.5 TING, DU SKAL VIDE,FØR DU KØBERPas på med plastik og porcelænIkke alle redskaber, skåle og beholdereegner sig til mikroovn.
December 2020
Artikel
VORES KLIMAGavepapiret skal ikke sorteresmed det øvrige papir, forklarerNiels Toftegaard, der er konsulenthos Dansk AffaldsforeningMIT GRØNNE RÅDSorter julensaffald korrektGlaskuglen er ikke glasaffal
Januar 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUGHvad er en airfryer?Nej, en airfryer er ikke »bare« en lille varmluftsovn, selvom airfryeren tilberedermad ved at cirkulere varm luft omkring maden.
Marts 2021
Artikel
VORES FORBRUGHvad er sous vide?Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor man langtidstilbereder vakuumpakket kød eller grøntsager i etvandbad, der har en konstant temperatur.
Juni 2021 (legacy)
Artikel
VORES FORBRUG8 BAGEGLADE TYPERDet findelte korn er fast inventar i køkkenet.
Marts 2021
Artikel
VORES MADI et hav afbasilikumKrydderurter har brug for sol, vind og vand,også selvom de vokser op i et drivhus.
April 2021
Artikel
VORES FORBRUGTekst Kristian Herlufsen5 min.I fremtiden behøver detikke tage længere tidat tanke elbilen endbenzinbilen.
April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
VORES MADFra havtil hyldeSalget af fisk på dåse og glas er steget under coronakrisen,og en af de fisk, vi har spist mere af,er tunen.
April 2021
Artikel
VORES VIDENSpis en lille kvist persille, mens duholder dig for næsen, og du vil opleve,at persillen smager af græs.Rasmus Bredahl forklarer, at førstnår næsen kan opfange persillensaroma, vil smagen d

Sider