Søg i e-arkivet

Viser 1 - 7 af 7 resultat(er)
Maj 1995
Artikel, Artikel
 \ XI u '»yft vwna rvpovovxa M. XATZ/ffiANHi: s' rKau\jivy^£va 4 vwna laj 1995 Tekst: Marianne Kastberg.
Juni 1995
Artikel, Artikel
Det engelske køkken Tekst: Elin Bjerre Foto: Søren Rud Ethvert lands mad har en særlig karakter, en særlig stil, som adskiller det fra alle andre landes kulinariske frembringelser.
November 1996
Artikel, Artikel
Kinas fire køkkener Hune!
Marts 1999
Artikel, Artikel
Historiske måltider Til flere knytter af de store begivenheder i historien sig en særlig ret, et måltid, som er blevet spist eller senere sat i sammenhæng med den.
Maj 1999
Artikel, Artikel
 De globale morgenborde nærmer sig hinanden. Overalt i Vesteuropa er budskabet det samme: Spis groft og sundt, og drik rigeligt.
Juni 1999
Artikel, Artikel
 Ris eller ukrudt i madskålen Tidligere var insekter den største trussel mod risafgrøderne i Asien. I dag har udkrudtet overtaget den dominerende rolle.
August 1999
Artikel, Artikel
Fransk gastronomi på retur Frankrig har igennem de sidste 25 år tabt terræn på det gastronomiske landkort.