Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 409 resultat(er)

Sider

Januar 2010
Artikel
samvirke | steger tjek samvirke.dk En saftig bøf Masser af opskrifter jaaa! { tekst: inger abildgaard | foto: bjørn wennerwald } Køb bøffer med hvide fedtlinjer i kødet.
Januar 2010
Artikel
samvirke | forskning » De kan smage af sæbe « { tekst: rasmus thirup beck | foto: jakob carlsen } Ekspert. Seniorforsker Merete Edelenbos har tilbragt ti år i selskab med gulerødder.
Februar 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter 30 { februar 2010 } Urter fra den gotlandske natur: skovsyre, strandarve og fuglegræs Gotlands guld Ø-gastronomi. Sverige ligger kun en kop kaffe og en kanelbulla væk.
Februar 2010
Artikel
Lindhardt og Ringhof mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... smagen med det mærkelige navn umami ikke kun findes i kød og fisk.
Februar 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | bager tjek samvirke.dk Luftige boller Masser af opskrifter jaaa! { tekst: inger abildgaard | foto: bjørn wennerwald } Opløs 50 g gær i 2 dl friskkogt vand 1 blandet med 3 dl mælk.
Februar 2010
Artikel
samvirke | sundt fedt Kend din olie Rapsolie har et højt indhold af Olivenolie er god at stege i, kokosolie bliver ikke harsk.
Februar 2010
Artikel
samvirke | bag om varen Sådan bruger du fryseposer Opbevaring.
Marts 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Med magiske evner Teknik.
Marts 2010
Artikel
ISBN 978-87-11-42229-8 9 788711 422298 mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... Pølsens røde farve kommer fra pulveriserede rygskjolde fra hun-skjoldlus. Farvestoffet hedder carmin.
Marts 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | bager tjek samvirke.dk Masser af opskrifter jaaa! Saftig sandkage { tekst: inger abildgaard | foto: bjørn wennerwald } Det er en god ide at stille det, du skal bruge, 1 frem.

Sider