Søg i e-arkivet

Viser 1 - 6 af 6 resultat(er)
Marts 2021
Indholdsfortegnelse
INDHOLDMarts 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Fyldt med fregner16 Værd at vide: Før du køber sous videS.
Oktober 2021 (legacy)
Reklame
5. BRUG FANTASIEN OGKRYDDERIERNESylt forskellige bær og frugter sammen, blandgerne bær og frugt til syltetøj, for eksempel blåbærog fersken.
Januar 2023
Artikel
VORES FORBRUG8 LYSSKY KNOLDEKartoflerne var længe om at få succes i Danmark,men kartoflen er en nærings- og vitaminrig knold athave på tallerkenen, og så er den bedre for klimaetend både pasta og risT
Marts 2023
Artikel
FOKUSUNGE VEGETARER7%af de unge mellem18 og 34 spiseraldrig kød.Kilde: Coop Analyse22 MARTS 2023 . SAMVIRKE.
Artikel
VORES FORBRUGVÆRDA TVIDE1 2 3 4Bælgfrugter som for eksempelbønner, ærter og linser har dettilfælles, at de spiselige frøudvikles inde i bælgen.
Februar 2024
Opskrift
GRØDHOVED bør vist snart forvandles til et positivt ladet ord, for er dernoget, der fortsat hitter, er det den grønne grød, som oprindeligtblev sat på menuen – og dagsordenen – af professor itarmsundh