Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 36 resultat(er)

Sider

Marts 2021
Indholdsfortegnelse
INDHOLDMarts 202104 Noter om vores forbrug06 Noter om vores sundhed08 Noter om vores mad10 Fyldt med fregner16 Værd at vide: Før du køber sous videS.
Marts 2021
Opskrift
VORES MADBrug alt det skønne og grønneChimichurriTilbehør til 4 personerTidsforbrug: 15 min.5 spsk. olivenolie1 forårsløg1 fed hvidløgCa.
Marts 2021
Notits
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamBehagelige bløddyrHvordan skal jegbehandle de frosneblåmuslinger?GUDMUND LARSEN?Kan jeg ryge og dampe blåmuslinger,som jeg har købt frosne?
April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamDryp mig med citronHvordan gøresavocadoernespiseklare?JARNE NIELSEN?Det er en stor lettelse at kunne købespiseklare avocadoer i Brugsen.
Maj 2021
Opskrift
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayoTilbehør til: 4 personerTilberedningstid: 20. min.Rapsmayo:1 æggeblomme2 tsk. dijonsennepCa. 1 dl rapskimolieSaften af ca.
Maj 2021
Opskrift
VORES OPSKRIFTERDu kan også brugetørrede krydderurter– prøv eksempelvistørret ramsløgHelstegt skrubbe/rødspætte med brunetsmør og citronSide 57Sprøde fiskefiletermed ristet bladgrøntog yoghurtSide 58G
Juli 2021 (legacy)
Artikel
VORES MAD32 JULI 2021 . SAMVIRKE.
Juli 2021 (legacy)
Opskrift
VORES OPSKRIFTERBasilikum kan ikke lidebrusebad, så vand iunderskålen eller i pottenTomater medbelugalinserSide 57Dyrk din basilikumi vindueskarmenOmpot din basilikum og få glæde afden duftende kydder
Juli 2021 (legacy)
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Pia Thorsen JacobsenAf med skæggetHvordanhåndterer manmuslingerne?ELSE JENSEN?Som barn spiste vi mange muslinger pådåse. De var store og flotte. Min mor gjordedem rene, dvs.

Sider