Søg i e-arkivet
Januar 2010
Artikel
samvirke | forskning » De kan smage af sæbe « { tekst: rasmus thirup beck | foto: jakob carlsen } Ekspert. Seniorforsker Merete Edelenbos har tilbragt ti år i selskab med gulerødder.
Februar 2010
Artikel
Lindhardt og Ringhof mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... smagen med det mærkelige navn umami ikke kun findes i kød og fisk.
Marts 2010
Artikel
ISBN 978-87-11-42229-8 9 788711 422298 mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at... Pølsens røde farve kommer fra pulveriserede rygskjolde fra hun-skjoldlus. Farvestoffet hedder carmin.
April 2010
Artikel, Opskrift
samvirke | opskrifter Seriøst sønderjysk Autentisk. Kål, kager og pølser. Sønderjyderne spiser løs af egnsretterne. Ikke fordi det er smart.
Juni 2010
Artikel
mad Redigeret af Inger Abildgaard Vidste du, at… Langsom spisning er mere effektivt end slankekur. Karolinska Institutet i Sverige har fået en gruppe overvægtige til at spise langsomt.