Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 12 resultat(er)

Sider

April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
VORES FORBRUG6 KØDFRI LØSNINGER1. Irma Økologisk Tofu2. Nordisk Ærte Tempeh3. Änglamark Økologiske FalaflerAlle produkter er købt i Coops butikker. Samvirke tager forbehold for prisændringerPris pr.
Juni 2008
Reklame
Ikke alt, hvad man finder på nettet, er sandt Samvirke lavede et indlæg på debatsiden www.sol.dk, under navnet »Sam Virkefup« hvor vi udgav os for at være en kvinde, der var blevet forladt af Philip A
Juni 2008
Reklame
ÄNGLAMARKS PRODUKTER HAR GOD SAMVITTIGHED. DE ER NEMLIG ØKOLOGISKE, MILJØVENLIGE ELLER ALLERGIVENLIGE. Änglamark er en ny familie af dagligvarer, der er lavet med omtanke.
Maj 2009
Notits
NOTER Øko-mærkning til restauranter og storkøkkener Storkøkkenerne vil have økologi, men hvad er et økologisk storkøkken, og må man kalde køkkenet økologisk uden at være 100 procent øko-clean?
September 2009
Artikel
Kødløs mad med mening Mad skal både være sund, børnevenlig, økologisk, mættende og nu også klimavenlig.
November 2009
Artikel
Ø’et trin for trin I denne rækkefølge lander økologien i danskernes indkøbskurv: 1. mælk 2. grønt 3. frugt 4. æg 5. kød 6. brød 7. ost 8. pasta 9. kaffe 10. ris 11. saft 12. te 13. is 14.
November 2009
Artikel
Spis glade fisk til middag Snart spiser vi alle sammen bæredygtig fisk.
December 2009
Notits
Noter Dåsegrønt er også godt Grøntsager, der er snittede, frosne eller på dåse, er gode alternativer til de friske. • Grøntsager på dåse uden tilsat fedt og sukker tæller også med i 6 om dagen.
August 2010
Artikel
samvirke | serverer Økologi er ikke en religion Barnemad. Økologi er vigtigt i Sybille Kyeds køkken.

Sider