Søg i e-arkivet

Viser 1 - 10 af 37 resultat(er)

Sider

Oktober 2020
Artikel
VORES MADFra popler til pølserPølserne ender på panden ellergrillen, og turen dertil går overbåde Holstebro og HolmegaardTekst Louise Hededam Foto Nils Lund, Marianne Hestbjergog Mia Kristensen Opskri
November 2020
Artikel
VORES OPSKRIFTERBørnevenligSom mange andre gryderettersmager den faktisk bedredagen efter, når smagene harudviklet sig. Retten kan ogsåfryses.58 NOVEMBER 2020 . SAMVIRKE. DK4 pers. 45 min.1 alm.
Marts 2021
Artikel
VORES FORBRUGHvad er sous vide?Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor man langtidstilbereder vakuumpakket kød eller grøntsager i etvandbad, der har en konstant temperatur.
April 2021
Artikel
VORES MADTekst Louise Hededam Foto Line FalckDu kan krydre chipsenemed f.eks.
April 2021
Artikel
VORES MADFra havtil hyldeSalget af fisk på dåse og glas er steget under coronakrisen,og en af de fisk, vi har spist mere af,er tunen.
April 2021
Artikel
VORES VIDENSpis en lille kvist persille, mens duholder dig for næsen, og du vil opleve,at persillen smager af græs.Rasmus Bredahl forklarer, at førstnår næsen kan opfange persillensaroma, vil smagen d
April 2021
Artikel
VORES FORBRUG6 KØDFRI LØSNINGER1. Irma Økologisk Tofu2. Nordisk Ærte Tempeh3. Änglamark Økologiske FalaflerAlle produkter er købt i Coops butikker. Samvirke tager forbehold for prisændringerPris pr.
April 2021
Artikel
SPØRG OM MADRedigeret af Louise HededamDryp mig med citronHvordan gøresavocadoernespiseklare?JARNE NIELSEN?Det er en stor lettelse at kunne købespiseklare avocadoer i Brugsen.
Maj 2021
Artikel
VORES FORBRUGPIZZA ER FREDAGSMADJo yngre du er, jo oftere spiser du pizza til aftensmad.Unge spiser dobbelt så mange pizzaer somældre – og fredag er den dag på ugen, flest spiserpizza til aftensmad.4
Juli 2021 (legacy)
Artikel
VORES MAD32 JULI 2021 . SAMVIRKE.

Sider